2010. szeptember 15., szerda

Robert Kiyosaki és Brian Tracy a nappalimban …

Sajtótájékoztatóra kaptam meghívót. Közép-Kelet Európai premierre hívtak. Néhány napja idéztem Robert Kiyosaki Gazdag papa, szegény papa” és más nagysikerű könyvek szerzőjének hozzám írt leveléből, s mit tesz Isten; rá pár napra az illető úr és más nemkevésbé fényes sarzsival rendelkező üzleti guruk, - mint Brian Tracy Az értékesítés pszihológiája”, Dr. John Gray A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek” és olyan „guruk”, napjaink üzleti sztárjai, akik előadásaikkal stadionokat töltenek meg, akiknek könyvei az eladási listákat vezetik - magyarul szólnak hozzám az internet segítségével.

Hála Adrienne kitartásának, az említett tanácsadók professzionális e-learning csatornája a SkyQuestCom® rendszer ma, 2010. szeptember 15-én, Közép-Kelet Európában elsőként hazánkban debütál. Ezt azért tartom fontosnak, mert a jövő önfejlesztési eszközeként emlegetett rendszer páratlan segítséget tud nyújtani a nemzetközi üzleti élethez felzárkózni kívánó hazai vállalkozók, cégvezetők és családjuk számára, azáltal, hogy elérhetővé válnak a legsikeresebb külföldi, későbbiekben pedig a legjobb magyar és európai trénerek, business- és lifecoach-ok jogvédett előadásai és prezentációs dokumentumai. Az már csak apró öröm, hogy közöttük van Brad Sugars is, az ActionCOACH alapító elnök-vezérigazgatója.

Tanulj a legjobbaktól, ahhoz, hogy a legjobb lehess!

Akik mélyebben érdeklődnek a lehetőség iránt, látogassanak el a www.skyquestcom.com/hungary oldalra és személyesen győződjenek meg róla, miért vélekedik pl. így Brian Tracy, az üzleti világ egyik vezető személyisége: „Tagadhatatlan, hogy a SkyQuestCom® napjaink legjobb eszköze, hogy elsajátítsd azokat a képességeket, melyekkel több pénzt kereshetsz, életedet sikeresebbé teheted!”

A rendezvény után Varga Jánossal beszélgettem, aki a hazai selfness mozgalom egyik vezető egyénisége – ez utóbbiról (Mi is az a selfness) egy későbbi bejegyzésben még majd többet is írok, - s együtt állapítottuk meg, hogy a tudás alapú gazdaság világában a jóltájékozottság egészségessé tehet, s a tanulásnál nincs jobb befektetés. A tudás megosztása még sosem vezetett annak csökkenéséhez.

Igazi szövetséges barátként szorítok a csatornák mielőbbi felfuttatásáért, s csak nem fér el bennem a coach, hogy ne kérjem: lehetőleg feliratozva s ne szinkronnal kerüljenek magyarításra a videók. Egy kis angol nyelvi fürdő mindenkinek jót tesz, s még az előadók egyéni hangszíne, tónusa sem veszik el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése