2013. augusztus 8., csütörtök

A piaci naprendszer legígéretesebb bolygója a NICHE…

Az üzletünk indítása során mindannyian azt reméljük …, hogy vállalkozásunknak sikerül folyamatosan növekvő profitot és biztos cashflow-t termelnie a számunkra. A piacra lépés nehézségei, a növekvő verseny előbb-utóbb szembesít bennünket azzal: bizony nem vagyunk egyedül a termékünkkel, szolgáltatásunkkal és vevőink, partnereink rendre összemérnek bennünket versenytársainkkal. 


Ebből a méricskélésből a „niche”, a piaci rés felfedezése és elfoglalása a kitörés egyedüli módja. Miért olyan mágikus erejű ez a pár betű? Ez az az állapot, amikor kikerültünk az árversenyből. Marketingünk szabad pályára áll, s innen kezdve többé nem kiadás, csupán egy folyamatosan növekvő megtérülést biztosító befektetés minden fillér, amit vevőszerzésre fordítunk.
A niche az a „bolygó”, ahol közvetlenül az ideális klienseinkkel vagyunk kapcsolatban, a célpiacunk csak bennünk hisz, szolgáltatásunkkal kapcsolatban minket fogad el etalonnak, vagy egyedül elfogadható szállítónak. Ez a „kegyelmi állapot” a jól megalapozott, biztos üzlet legfőbb jellemzője.

Hogyan fedezhetünk fel és vehetünk birtokba egy ilyen bolygót?

Ha készek vagyunk arra, hogy másféle, innovatív úton közelítsünk piaci szegmensünk felé. Vállalkozásunknak egyedi arculata és saját nyelvezet van, amellyel üzen, illetve kommunikál az ideális klienseivel. Azon a nyelven, amely a velünk való üzletelést természetes, magától adódó eseményként láttatja vevőink körében.

Ilyen piaci rést nyitott az ActionCOACH Magyarország számára a hét pontos garancia-vállalásunk. Nincs másik coaching szolgáltató, aki, amely megtérülési garanciát kínálna … Ezzel valóban kockázatmentessé válik velünk nekifogni a valódi cégfejlesztésnek. Ügyfeleink tudják, érzik, és az eredményét közvetlenül tapasztalják, hogy minden perc, amit egy ActionCOACH konzultációval töltenek az a vállalkozásukban való izzasztó gürizés helyett a cégen való építkezés ideje, s mint ilyen, az önjáró, profittermelő vállalkozás megvalósítását szolgálja!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése