2013. március 24., vasárnap

Ebből egyszerűen nem érdemes kimaradni!


Vessen egy pillantást a környezetére: ha egy csésze kávét iszik, ha az autójával tankol, ha betér egy gyorsétterembe: mindenütt franchise rendszerekkel találkozik. A fejlett világban minden 8. percben egy franchise egység kezdi meg a működését. Ebből egyszerűen nem érdemes kimaradni!
Egy értékesíthető franchise felépítésekor a legfontosabb a rendszer megalapozása. Annak biztosítása érdekében, hogy az átvevők vállalkozási képessége mind nagyobb hatékonysággal bontakozhasson ki. Olyan szisztéma megalkotása, amely nem munkát (munkahelyet), annál jóval többet kínál a jövőbeli partnereknek! Olyan üzleti perspektívát tesz elérhetővé, amely megközelítésére egyedül egyikük sem lenne képes!
Az átadó, a franchise owner - miután kidolgozta saját üzleti szisztémáját, mely bizonyítottan működik, ígéreteit betartva szolgálja fogyasztóit, - energiáit, vezetési képességeit arra fordítja, hogy a csatlakozó partnerei körében kialakítsa azt az üzleti víziót, amely a növekedés alapja. Számára a siker legfontosabb garanciája – és egyben a növekedés alapja - az átvevők üzleti sikere. 

és ...


ahol a siker forgatókönyvét írják

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése