2009. július 4., szombat

Pénzes péntek WEB Klub

Péntektől pénzes péntek ismét!
A most következő péntekenként (Júl. 10. 17. 24. 31.) vigye magával a Balatonra, a hegyekbe, Horvátországba, az anyósáékhoz, a horgásztanyára a számítógépét mert nyolc órától „dől a lé!”, pardon folyik a társalgás az üzletről, az üzletfejlesztésről, a vállalkozás örömeiről és gondjairól! A klubvezető Gerő Péter lesz.
Regisztráljon a www. penzespentek.eu oldalon és legyen részese klubestjeinknek, teljesen ingyenes, sőt a barátait, kollégáit is meghívhatja!
Online vitafórum, fecsegés, vagy elmélyült vita: amilyenné mi tesszük együtt!
Ne felejtse mottónkat: „Önállóan, de mégsem egyedül!

Az első este két témája:
Hogyan tehetjük vállalkozásunkat profit-termelő automatává?
Egy adott pont eléréséig a vállalkozás olyan, mint hegynek felfelé tolni egy autót (ha egy pillanatra is lazítunk, akkor visszacsúszik); de utána olyan, mint a lejtőn magától is egyre gyorsabban suhanó autó. A klubdélután első témája arról szól, hogy hogyan lendíthetjük túl a vállalkozásunkat ezen a ponton. (Témagazda: Eszik Zoltán)

Hol találhatom meg a bennem rejlő üzleti géniuszt?
A klubdélután második témája arról szól, hogy hogyan találhatjuk meg, és hogyan fejleszthetjük „piacképessé” azt, amiben egyediek, rendkívüliek vagyunk, amiben a vállalkozásunk, az ajánlatunk különleges és pótolhatatlan. (Témagazda: Pap Adrienn)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése